Telaris Flytter til Markens Gate 11-15: En Milepæl for Selskapet

1. september flytter Telaris inn i nye lokaler. Espen Tungesvik, daglig leder i Telaris, var selvfølgelig tilstede under åpningen av bygget. Flytting representerer et spennende nytt kapittel for selskapet.

Den 15. mai 2024 markerte en betydelig dag for Kristiansand sentrum og Telaris, da ordfører Mathias Bernander klippet snoren for det nyrenoverte nærings- og kontorkomplekset i Markens gate 11-15. Blant de som deltok i feiringen var Kurt Mosvold og Roy Gundersen, eiendomsinvestorene bak prosjektet, samt representanter fra byens næringsliv.

En Investering i Fremtiden

For tre år siden kjøpte Mosvold og Gundersen de sentralt beliggende eiendommene for 77 millioner kroner. Siden den gang har de investert over 200 millioner kroner i renoveringen av komplekset. Resultatet er et moderne og funksjonelt bygg som nå huser en rekke leietakere, inkludert Telaris, som nylig signerte sin kontrakt for å flytte inn 1. september.

En Stolt Dag for Telaris

Espen Tungesvik, leder for Telaris, var også til stede og uttrykte sin glede over flyttingen. "Vi flytter inn i dette bygget 1. september. Det blir veldig bra," uttalte han. Flyttingen til det nyrenoverte bygget representerer et spennende nytt kapittel for selskapet, som tidligere har holdt til i Skippergata.

ad502bf9-bee6-4ab7-bf00-6a4f4b800d20-1

Espen Tungesvik, daglig leder foran inngangen på de nye lokalene.

e9018a7a-1c26-4c50-a986-b46c52de995f

Fortsatt litt jobb som må gjøres før innflytting.

0c58cca4-a8f7-4f5a-9ddc-290accf31604

Espen Tungesvik (Daglig leder), og Marius Lindholt (Kommersiell direktør) inspiserer fremgang.

Telaris har de siste årene vært i sterk vekst, og med nye deleiere ønsker man å satse enda hardere mot flere vertikaler som har behov for ekspertisen og løsningen Telaris bringer til bordet. 
"Det er ett naturlig steg for Telaris, når vi vokser som vi gjør å finne nye større lokaler. Vi har bare i løpet av det siste halvåret økt med 6 ansatte, og vi står ikke på bremsen".

En Lys Fremtid i Telaris

Telaris har de siste par årene tredoblet både kunder og ansatte. Med det nye kontorlokalet i Markens gate 11-15, posisjonerer de seg for videre vekst og utvikling. Den offisielle åpningen, fylt med latter og feiring, signaliserer en lys fremtid for både selskapet og byen Kristiansand.


For å lese mer om prosjektet og andre lokalnyheter, besøk Avisen Kristiansand.

Vil du komme i kontakt med Telaris for å høre mer om våre løsninger ta kontakt med oss her