Jobbe hos oss

I Telaris jobber vi kontinuerlig med å utvikle smarte systemer for kompliserte oppgaver. Liker du å jobbe sammen med et bredt spekter kunder og kompetente kollegaer for å skape effektive løsninger? Da passer du perfekt inn hos oss!

Her er våre ledige stillinger:

Firefly can you make a picture for a job ad as a PHP full stack developer with a mac 56536

Senior Full-stack PHP utvikler

Vi søker en erfaren PHP Full Stack Utvikler for å bli en del av vårt dynamiske utviklingsteam. Den ideelle kandidaten vil være ansvarlig for å designe, utvikle og vedlikeholde komplekse webapplikasjoner ved å bruke PHP. Dette inkluderer utforming og implementering av både backend- og frontend-løsninger, integrasjon med databaser, eksterne tjenester, og andre systemkomponenter. Kandidaten vil også være ansvarlig for optimalisering og overvåking av applikasjonsytelse samt feilsøking av eventuelle applikasjonsproblemer.
Basis CRM

Solution-selger

Telaris er i sterk vekst og søker ny selger for å styrke salgsteamet i Oslo. Vi søker deg som er god til å planlegge og styre alle salgsaktiviteter fra det å skape interesse frem til signering av avtale. Du må trives med å ta et selvstendig ansvar for å identifisere og drive frem kommersielle muligheter, og du motiveres av å oppnå gode salgsresultat. Vi søker deg som er uredd, utadvendt og som har et kremmer-gen som tydelig kommer til uttrykk i hverdagen.

Finner du ingen ledige stillinger som passer din kompetanse?

Send en åpen søknad til post@telaris.no

Vil du vite mer om Telaris?

Ta kontakt med oss for å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.