Skreddersydd for båtbransjen

– Telaris Marine er som skreddersydd for vår bransje. Nå har vi full kontroll på vareflyt og arbeidsflyt, og generelt bedre oversikt. Alle ansatte bruker Telaris daglig og systemet gjør oss mer effektive enn tidligere, sier Eilif Pedersen, daglig leder i Kristiansand Båt og Motor (KBM).

Selskapet, som ble stiftet i 2011, forhandler Volvo Penta motorer, Mercury utenbordsmotorer og annet båtutstyr, men tilbyr også service, reparasjoner og innendørs opplag. KBM er også forhandler for Flipper, Falcon og Pioner-båter.

I 2015 tok Kristiansand Båt og Motor i bruk Telaris Marine, et IT-system som bedriften også hadde bidratt til å utvikle.

– Vi er svært fornøyd med Telaris Marine. Det er enkelt, ryddig og effektivt og gjør hverdagen enklere. Vi vurderte flere andre systemer, men ingen er i nærheten av å dekke våre behov på samme måte som Telaris Marine, sier Pedersen.

Roy Jørgensen i Telaris, sier systemet ble utviklet i nært samarbeid med potensielle brukere.

– Telaris Marine er utviklet for og med ledende aktører innen båtbransjen. Sammen har vi laget et verktøy som ivaretar bransjens spesifikke behov på en måte som gjør alle andre systemer overflødige, sier Jørgensen.

Lave kostnader, bedre oversikt

Telaris Marine reduserer kostnadene ved at manuelle prosesser erstattes med digitale. Dessuten samles alle data i ett komplett system. Telaris Marine håndterer tilbud, ordrer, innkjøp, varelager, fartøyregister, timer, kundehistorikk og mye mer.

Utviklet sammen med brukerne

Telaris Marine er et bransjespesifikt system, utviklet for og med bransjen, og fortsatt under utvikling i nært samarbeid med bransjen.

Alltid tilgjengelig

Telaris Marine er skybasert og alltid tilgjengelig på desktop, nettbrett og mobil.