Fra Mamut og Arkivskap til Skyen med Telaris ERP-system

Å ta spranget fra tradisjonelle systemer som Mamut og Arkivskap til moderne skybaserte løsninger kan være en avgjørende strategisk beslutning for bedrifter i dagens digitale landskap.

31. desember 2024 er det "end of life" for Mamut One. Det er derfor på tide å tenke på å gå over til nytt ERP-system.

Med Telaris ERP får bedrifter mulighetene til å utnytte kraften og fleksibiliteten til skyen for å utnytte effektiviteten, forbedre samarbeidet og drive vekst

 

Telaris ERP: En skreddersydd løsning for dagens behov

Telaris ERP er en omfattende og skalerbar skybasert ERP-løsning designet for å møte behovene til moderne bedrifter. Med integrerte moduler for regnskap, salg, innkjøp, lagerstyring og mer, gir Telaris en helhetlig plattform for bedriftens operasjonelle behov.

Da Pump Supply skulle bytte system var Telaris eneste ERP-leverandør som kunne importere den store mengden av ordre-og innkjøpshistorikk fra Mamut One.

– Det er tydelig at Telaris har høy grad av kompetente personer som kjenner våre behov, og ikke minst at de kjenner Mamut og konverteringsprosessen vi skulle gjennom, sier Bjørn Olav Tømmeraas i Pump Supply AS

Pump Supply


Fordelene med overgang til skyen med Telaris ERP

  1. Økt tilgjengelighet og Fleksibilitet: Med Telaris har brukerne tilgang til systemet fra hvor som helst og når som helst, noe som gjør det enkelt å jobbe eksternt, samarbeide og ta raske beslutninger.
  2. Automatiserte prosesser og Effektivitet: Telaris automatiserer rutinemessige oppgaver og prosesser, noe som frigjør tid og ressurser tiil å fokusere på kjernevirksomheten og drive vekst.
  3. Forbedret datastyring og Beslutningsstøtte: Med Telaris har bedrifter tilgang til sanntidsdata og innsikter, noe som gjør det mulig å ta infomerte beslutninger og tilpasse seg raskt til endringer i markedet.

Migrering til Telaris fra Mamut


Vårt erfarne team av konsulenter og tekniske eksperter støtter bedrifter gjennom hele migreringsprosessen til Telaris. Fra planlegging og konfigugurasjon til opplæring og støtte, sikrer vi en så god overgang som mulig, og maksimal verdiutnyttelse av systemet.

Vi har vært gjennom veldig mange migreringer fra Mamut, hvor vi har laget ett rammeverk for å håndtere store mengder av historiske data noe som gjør oss meget godt skodd for å ta imot nye Mamut kunder.

 

Bli med i skyen med Telaris

Enten du er en liten bedrift, eller ett mellomstort selskap i, er Telaris den idelle løsningen for å ta bedriftens operasjoner til neste nivå. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan Telaris ERP-system kan bidra med å drive din virksomhet fremover.

 


Kontakt oss for å høre mer om Telaris