Suksessrike IT-gründere inn i Telaris

Med nye medeiere og tilført kapital har Kristiansand baserte Telaris skaffet seg muskler til å erobre et større marked for sitt egenutviklede ERP-system.

– Vi styrker laget vårt med kompetanse og kapital for å nå ut til enda flere små og mellomstore bedrifter. Mange virksomheter som driver med lager og logistikk, produksjon og service er nå på jakt etter en oppdatert komplett lT-løsning som effektiviserer drift og er enkel i bruk, sier gründer i Telaris, Roy Jørgensen.

Inn på laget kommer duoen Marius Lindholt og Einar Negaard fra IT-selskapet Front Systems, som har bygd opp en solid merkevare for kassaløsninger til retailbransjen i Skandinavia. De går inn som medeiere og medarbeidere i Telaris. Negaard blir CFO, mens Lindholt tar rollen kommersielt ansvarlig.

Negaard bringer med seg betydelig finansiell ekspertise og strategisk innsikt, og vil spille en viktig rolle i selskapets fremtidige vekststrategi. Lindholt skal jobbe med salgsstrategi og bidra til å utvide selskapets markedsandel. Begge har solid nettverk og markedsinnsikt, som blir verdifullt for Telaris.

– Vi ser fram til å gjøre merkenavnet Telaris enda bedre kjent i markedet. Telaris har bygd opp et velfungerende, komplett ERP-system som i dag brukes av bedrifter som Askeladden Boats, offshoreleverandøren Nymo og tilhengerprodusenten Tredal. Vi vil at flere bedrifter skal få mulighet til å oppleve de kvalitetene Telaris´ løsninger har, sier Lindholt.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Espen Tungesvik CEO Telaris
Mob: 90608972
espen.tungesvik@telaris.no