HK Motorservice sparer tid og penger med Telaris

– Vi sparer både tid og penger med Telaris. Alt er mye enklere enn i det gamle systemet. Nå har vi fullstendig kontroll og oversikt, sier Jarle Knutsen, daglig leder i HK Motorservice.

Med mer enn 30 års erfaring fra båtbransjen er HK Motorservice en ledende aktør på Sørlandet med mange dyktige fagfolk. Selskapet selger nye og brukte båter, utfører service og reparasjoner, installerer motorer, sørger for vinterlagring og mer.

– Vi er en av de største båt- og motorforhandlerne i Sør-Norge, og vi er kåret Årets Mercury-forhandler fire ganger på rad, sier Knutsen stolt.

For å håndtere salg av båter og båtutstyr, service og vinterlagring av båter og motorer, har HK Motorservice i flere år brukt IT-system fra Telaris, skreddersydd for båtbransjen.

– Vi er godt fornøyd. Vi sparer mye tid og penger på å bruke Telaris, vi får suveren oversikt og setter pris på at vi ikke trenger å investere i ny maskinvare, sier Knutsen.

Lave kostnader, bedre oversikt

Telaris reduserer kostnadene ved at manuelle prosesser erstattes med digitale. Dessuten samles alle data i ett komplett system. Telaris håndterer tilbud, ordrer, innkjøp, varelager, fartøyregister, timer, kundehistorikk og mye mer.

Utviklet sammen med brukerne

Telaris er et bransjespesifikt system, utviklet for og med bransjen, og fortsatt under utvikling i nært samarbeid med bransjen.

Alltid tilgjengelig

Telaris er skybasert og alltid tilgjengelig på desktop, nettbrett og mobil.