Hva er et ERP-system og hvorfor er det viktig?

Et ERP-system er en integrert programvareløsning som hjelper virksomheter med å administrere og automatisere ulike forretningsprosesser på tvers av avdelinger som økonomi, lagerstyring, salg og produksjon.

 


 

Hvorfor er ERP-systemer viktige?

 1. Effektiv ressursallokering:
  Gir bedrifteslederere ett helhetlig bilde av virksomheten, slik at de kan ta infomerte beslutninger om ressursallokering
 2. Forbedret dataintegritet:
  Eliminer behovet for separate datasiloer, noe som sikrer dataintegritet og reduserer feilaktig informasjon.
 3. Økt produktivitet:
  Automatiserer rutinemessige oppgaver og strømlinjeformer arbeidsprosesser, noe som frigjør ansatte tol å fokusere på mer verdiskapende aktivitetet
 4. Bedre kundeopplevelse:
  Gjennom bedre ressursallokering og analyse av kundedata, kan ERP-systemer forbedre kundeopplevelsen og styrke kundelojaliteten

 


Hvordan fungerer et ERP-system?

Ett typisk ERP-system består av moduler som dekker ulike forrettningsfunksjoner og kan tilpasses etter virksomhetens behov. Disse modulene kan inkludere lagerstyring, salg, innkjøp, produksjonsplanlegging, etc, etc, etc. Ved å integrere disse modulene sammen i ett system lar et ERP-system ansatte jobbe på tvers av organisasjonen og sikre konsekvente data.

ERP-systemer kan være skreddersydde for en spesifikk bransje eller tilpasses for å passe til en virksomhets unike behov. De kan implementeres lokalt, eller i skyen som Telaris foretrekker.Hvorfor trenger jeg et ERP-system?

Et ERP-system er en uunnværlig ressurs for din virksomhet som ønskes å lykkes i dagens marked.
Det gir effektiv ressursstyring, forbedrer produktiviteten og øker kundeopplevelsen. ERP gir kort fortalt en rekke fordeler for deg og din virksomhet. 

Med muligheten for å strømlinjeforme prosesser og gi ett helhetlig bilde av av virksomheten så gir ERP-systemer bedriftsledere muligheten for å gjøre velinformerte valg som kan drive vekst og øke kundelojalitet. Så å omfavne ett fleksibelt ERP-system er derfor kanskje ikke bare ett smart forrettningsvalg, men kanskje ett nødvendig valg for å være fremme i skoen i ett rask endrende forrettningslandskap. 

For å lære mer om hva ett ERP-system kan gi din virksomhet av fordeler så kan du lese mer om hvordan Telaris hjelper Skanbatt med å få det hele til å gå rundt, eller ta kontakt med oss så kan vi se på det sammen med dere.Ta kontakt med oss her: