Lager og logistikk_løsningen

Lager og logistikk

For å lykkes med god lagerstyring trenger du et system som gir full oversikt over varelageret, og lar deg følge hvert enkelte produkt gjennom hele verdikjeden – fra innkjøp til salg. Telaris består av moduler som gir deg full oversikt over blant annet mottak, organisering, overvåkning og optimalisering av lagerbeholdning, plukking og pakking av innkommende varer. 

Med lager- og logistikkløsningen får du full kontroll med effektiv metode for varetelling. Varelager og priser synkroniseres med nettbutikk og kassesystem, slik at både kunder og selgere til enhver tid kan finne riktige priser og lagerstatus. 

Og selvfølgelig tilpasses alle felter og benevnelser deres prosesser, rutiner og behov. 

Produksjon_løsningen

Produksjon

Optimaliser hele produksjonsprosessen, fra materialhåndtering til kvalitetskontroll og leveranse. Telaris hjelper deg med å få oversikt over ressurser, behovsplanlegging og kapasitet. Med løsningen for produksjon maksimerer du effektiviteten og produktkvaliteten. 

Produksjonsløsningen, som blant annet er brukt i komplekse prosjekter som Johan Sverdrup-feltet, tilbyr skreddersydd digital støtte fra design til overlevering til kunde. Vi tilpasser løsningen sømløst til deres individuelle prosesser og behov, noe som gjør den til et essensielt verktøy for en rekke ledende bedrifter som Ibiza Boat, Mitsubishi, Nymo, Tredal og mange flere. 

Salg og service_løsningen

Salg og service

Serviceløsningen er utviklet for bedrifter som vil gjøre det enkelt for både seg selv og kundene sine. Det gjør jobben til en lek fra salg til oppfølging av kunden og service. Sett opp service til faste tider eller benytt vår booking-funksjon så kunden selv kan booke tid. I Telaris oppretter du et objekt som følges uansett eier, så du har full kontroll på servicehistorikken. Oppgaver kan enkelt delegeres til andre ansatte og serviceprosessene følges i sanntid. 

Når servicen er ferdig, blir kunden varslet. Medgåtte timer og materiell ligger klart for betaling inne i Telaris, enten kunden vil ha faktura eller betale med en gang. 

Ring oss på
+47 38 60 15 77

Send e-post til
post@telaris.no

Eller bruk
kontaktskjemaet

Vil du vite mer om Telaris?

Ta kontakt med oss for å vite hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.